De Zilverberk logo

Thermowood poolhouse

Ayous thermowood poolhouse, tuinhuis en lounge.

Deze fraaie thermowood pool house is multifunctioneel en op maat gemaakt van haar eigenaars. Het fungeert niet enkel als technische ruimte voor het zwembad, het is ook een opbergruimte en zomerlounge met afdak. Je kan hier zonnebaden met de BBQ binnen handbereik. De thermowoodplantenbak op de voorgrond is ook van eigen makelij en verkrijgbaar in verschillende maten.

Dit project vroeg wat speciale aandacht en was een leuke uitdaging voor ons team. Het dak werd ge├»soleerd met glaswol en waterresistent gelijnd met een duurzaam EPMD membraan. De gevelbekleding bestaat uit verduurzaamd Ayous hout dat geen onderhoud vraagt. Ayous oogt erg luxueus met een goudbruine schijn en propere nerven met weinig knopen erin. De komende jaren wordt het verder zilvergrijs en kan zo tot wel 25 jaar meegaan zonder behandeling. 

Thermowood is kwaliteitsvol hout, duurzaam en voor ons een deugd om mee te werken. Daarom kozen we ook voor hoekprofielen in Ayous voor een strakke afwerking. Ook de mooie deur die opgaat in de wand draagt bij tot de minimalistische look die de eigenaars voor ogen hadden.


Contactgegevens

+32 494 86 81 95
info@de-zilverberk.be
Varenstraat 6
2840 Rumst

Wij werken samen met...