De Zilverberk logo

Houtwerk - Schrijnwerk

De Zilverberk heeft een voorliefde voor hout

Hout is een prachtig veelzijdig en duurzaam product, waar je bijzonder esthetisch aantrekkelijke dingen mee kan maken. Het heeft geleefd en dit kan je zien aan de rijke en grillige structuur. De Zilverberk, zoals de naam al doet vermoeden, heeft een voorliefde voor hout. Als het even mag, zouden we er graag elk project gebruik van kunnen maken. 

Sinds een dipje in de energiebalans is er 2de adem gekomen die nu licht in een andere richting wijst. We doen niet langer grote projecten, enkel nog kleinere creatieve projecten of speeltoestellen en dit meer voor en met de mensen. Eventueel zijn er nog klusjes mogelijk. Je mag me altijd vragen of ik erbij kan helpen. 

Op onze nieuwe workshop pagina kan je ontdekken hoe je zelf met De Boswachter aan de slag kunt met hout. 

Zoals je in onze visie kan terugvinden is er ook voor ieder wat wils met onze verschillende prijs-categorieën: begeleide zelfbouw, budget oplossing, duurzame afwerking en verfijnd maatwerk. 


Allerlei houtcreaties

Onze grootste troef is het creëren van niet-alledaagse creatieve houtcreaties voor binnen en buiten. Hieronder kan je een niet exclusief lijstje vinden van mogelijkheden. Sinds 2024 nemen we wel geen grote projecten meer aan. 

  • creatieve toepassingen: speelse leuningen, armaturen, kastjes, etc. 
  • terrassen (met ingewerkt groen, bank, pergola,...)
  • banken en ander meubilair voor binnen of buiten
  • speelse en natuurlijke scheidingen, schuttingen en omheiningen
  • kleine pergola's
  • speeltoestellen
  • speelhuisjes
  • dierenverblijven: hondenhok, stal, kippenkot,...
  • etc.
bijzettafeltje

Meubeltjes op maat

Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel of werkblad op maat, dan help ik je graag verder, zeker als ik ervoor recup hout mag gebruiken. Ook stronken of schijven omtoveren tot een al dan niet bruikbaar decoratief prachtstuk voor je living horen hier zeker bij. 

Ook andere ideeën zijn welkom, laat me zeker weten waar je van droomt? 

Grafsteen

Creatief houtwerk

Hout leent zich ook prachtig voor meer creatief werk, al dan niet verbonden aan de woning, of voor geheel andere toepassingen, zoals deze grafzerk. 


Heb je vragen over de mogelijkheden laat het dan zeker niet na om ons te contacteren


Contactgegevens

+32 494 86 81 95
info@de-zilverberk.be
Varenstraat 6
2840 Rumst

Wij werken samen met...