De Zilverberk logo

Tuin

Kwalitatieve tuinaanleg met een natuurlijk en speels karakter

De Zilverberk heeft een lichte voorkeur voor tuinaanleg waarin hout mag gebruikt worden en waar de natuur in zijn volle ornaat mag stralen. Hoe natuurlijker en speelser, hoe beter. Ook werken wij heel graag met hergebruikte materialen, zelfs wanneer ze reeds in jullie bezit zijn. 

Voor duurzame en ecologisch verantwoorde beplanting werken wij samen met een gespecialiseerde tuinarchitect.

Wil je meer te weten komen over onze werkwijze, ga dan ook zeker even kijken op deze pagina. 


totaalproject

Totaalprojecten

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor je (stads)tuin: plan, uitvoering en opvolging. Dan helpt De Zilverberk je graag verder.

Tijdens een kennismakingsgesprek onderzoeken we je voorkeuren en mogelijkheden naar financiële draagkracht om daarna tot een concreet voorstel te komen. Wij staan in de uitwerking van het project voor veel open, zoals begeleide zelfbouw, hergebruiken van materialen, enz.  Zo lang we maar tot een uiteindelijk overeenstemming kunnen komen over de aanpak is er veel mogelijk. 

Het project hiernaast afgebeeld is hoofdzakelijk met recup en overschot materialen uitgevoerd, zelfs de planten, buiten de berk en grasmatten zijn gerecupereerd. 

Terras in Ipé

Terrassen

Terrassen van hout, tegels of andere, in verschillende maten en voor verschillende budgetten. We bekijken de mogelijkheden graag samen met jou.

Ook recup materialen zijn mogelijk, vanuit eigen reserves, of aangekocht door ons. 
Klinker terras

Verhardingen en klinkerwerken

Naast tegel of houten terrassen zijn er ook andere verhardingen mogelijk in de tuin, met of zonder een waterdoorlatende onderlaag. Kiezel, dolomiet, klinkers enz. Voor meer informatie twijfel niet ons te contacteren. Door de band gezien doen we dit wel enkel indien het een deel is van een groter tuinaanleg project. Voor enkel klinker of verhardingswerken kan je beter bij een gespecialiseerde firma gaan. 

Voor de verharding hiernaast hebben we gekozen voor een speelse vorm, wat je tuin wat extra karakter kan geven. 

Beplanting voortuin

Beplantingen

Wij helpen jullie graag verder met bomen, vaste planten en bloemen, al dan niet met zelfgemaakte bloembakken. 

Zelfs bij het aanplanten van ecologische en bij-vriendelijke tuinen kunnen wij jullie verder helpen en dit in in nauwe samenwerking met gespecialiseerde tuinaanleggers.

Wat is je tuin-droom, laat het ons zeker weten!

Onderhoud

Onderhoud en boomverzorging

Sinds kort kan je ook bij je vertrouwde (tuin)aannemer terecht voor kwalitatief tuinonderhoud, boomverzorging en/of opruimen van een gevallen boom. 

Voor kleinere klusjes komen wij wellicht zelf, voor boomverzorging en grotere projecten werken wij graag samen met een gespecialiseerde firma. 

Heb je vragen, laat het dan zeker niet na ons te contacteren!


Contactgegevens

+32 494 86 81 95
info@de-zilverberk.be
Varenstraat 6
2840 Rumst

Wij werken samen met...